Harta site-ului
Ajutor
Rezultatele concursului de ocupare a funcţiei de director al gimnaziului Pîrîta
Rezultatele concursului de ocupare a funcţiei de director al gimnaziului Pîrîta

La data de 08.09.2023, ora 14:00 în sala mare de ședințe a Consiliului raional Dubăsari, s-a desfăşurat ședința Comisiei de concurs pentru ocuparea funcției de director al gimnaziului Pîrîta. Conform ordinii de zi, membrii Comisiei au examinat ultimele două etape ale concursului care prevăd evaluarea curriculum vitae şi interviul.
Potrivit Regulamentului cu privire la organizarea și desfășurarea concursului pentru ocuparea funcției de director și director adjunct în instituțiile de învățămînt general, aprobat prin ordinul Ministerului Educației al Republicii Moldova nr. 163 din 23.03.2015, la evaluarea curriculum vitae, s-au contrapus datele din curriculum vitae, inclusiv documentele confirmative, la criteriile de evaluare inserate în fişa de evaluare.
După finalizarea evaluării curriculum vitae, a urmat interviul care a început cu prezentarea proiectului planului de dezvoltare a instituţiei pentru 5 ani, continuând ulterior cu adresarea întrebărilor din partea membrilor Comisiei pe marginea celor relatate.
Astfel, în urma parcurgerii celor 4 etape ale concursului prevăzute de Regulament, învingătoare a concursului pentru ocuparea funcției de director al gimnaziului Pîrîta, a fost declarată dna Marținchevici Lilia, cu punctajul final de 10,3 puncte.
Direcţia Învăţământ General Dubăsari, adresează sincere felicitări dnei Marținchevici Lilia, dorindu-i energie şi inspiraţie pentru a realiza lucruri cât mai frumoase în domeniul de activitate.
 

Anastasia TERENTIEV,
specialist principal, Direcţia învăţământ general Dubăsari
 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Rezultatele concursului de ocupare a funcţiei de director al gimnaziului Pîrîta - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta