Harta site-ului
Ajutor
Repere pentru eficientizarea managerială
Repere pentru eficientizarea managerială

Astăzi, 05 noiembrie 2019, în cadrul Consiliului raional Dubăsari, s-a desfăşurat o şedinţă ordinară cu participarea managerilor preşcolari şi a managerilor din cadrul instituţiilor preuniversitare. Doamna Braducean Larisa, şef Direcţie învăţământ general Dubăsari, a prezidat şedinţa şi a propus pentru vot de a fi abordate următoarele întrebări din „Ordinea de zi”:
1. Cu privire la respectarea Hotărârii de Guvern referitor la şcolarizarea obligatorie a copiilor de 5 – 7 ani, raportor - Bacioi Natalia.
2. Cu privire la corectitudinea salarizării cadrelor didactice, inclusiv a tinerilor specialişti, raportori- Vatav Alexandra, Bologan Elizaveta.
3. Cu privire la organizarea transportării elevilor în anul şcolar 2019 – 2020 şi prezentarea graficelor de deplasare a copiilor, raportori - Bologan Elizaveta, managerii şcolari.
4. Cu privire la nivelul de pregătire al instituţiilor de învăţământ către sezonul rece al anului de studii 2019 – 2020, raportor - Braducean Larisa, Bolgari Dumitru.
5. Cu privire la organizarea concursului republican „PEDAGOGUL ANULUI”, raportor - Isaicul Svetlana.
6. Cu privire la implementarea Curricula naţională în învăţământul general, anul de studii 2019 – 2020, raportor - Braducean Larisa.
6.1. Cu privire la dezvoltarea curriculară (Educaţie timpurie), raportor - Bacioi Natalia.
7. Cu privire la măsurile întreprinse împotriva violenţei copiilor, raportor – Baltaga Nadejda.
9. Cu privire la organizarea şi desfăşurarea tezelor semestriale în anul de studii 2019 – 2020, raportor - Tolstenco Violeta.
Directorii şcolari şi preşcolari vor primi suportul cu materiale prezentate pe parcursul şedinţei care vor asigura eficienţă în activitatea managerială cotidiană. De asemenea vor fi binevenite în eficientizarea controlului intern.
Violeta NAKAI, şef Secţie Politici educaţionale şi management economic

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Repere pentru eficientizarea managerială - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta