Harta site-ului
Ajutor
Reparaţia capitală la gimnaziul ,,Anatol Codru” pe ultima sută de metri
Reparaţia capitală la gimnaziul ,,Anatol Codru” pe ultima sută de metri

La data de 13.08.2019, vicepreşedintele raionului Dubăsari dl Valerie Sandul, de comun cu specialiştii Direcţiei construcţii, gospodărie comunală şi dezvoltarea teritoriului, Gh. Morarenco  arhitect-şef al  raionului, Z.Sîreţanu şef adjunct şi Iu. Isacov, au întreprins o vizită de lucru la Gimnaziul ,,Anatol Codru” din s. Molovata Nouă. În cadrul vizitei, reprezentanții Consiliului rational Duibăsari s-au întâlnit cu directorul gimnaziului sus-menționat Angela Curcubet, responsabilul tehnic Dumitru Burlea şi dirigintele de şantier al firmei SRL ,,Atractiv Invest”. Amintim, că la gimnaziu dat, la moment se pretec lucrări de reparație, prevăzute în proiectul ,,Reparaţia capitală la gimnaziul ,,Anatol Codru” din s. Molovata Nouă raionul Dubăsari”, finanţat de Asociaţia Obştească Operae Life, Italia şi cu contribuţia Consiliului raional Dubăsari, Primăriei Molovata Nouă şi Biroului reintegrării.
Vizita dată a fost organizată în scopul monitorizării lucrărilor ce se execută în prezent și totodată, pentru a pune în discuție etapele de implementare a acestora până la finalizare.
La moment, la instituţia de învăţământ menţionată,  lucrările de reparaţie a acoperişului sunr executate 100%, reparaţia pardoselelor şi schimbarea ușilor 90 %,  renovarea blocurilor sanitare -80%. Termenul de dare în exploatare a lucrărilor prevăzute este 1 septembrie curent, iar pentru încadrarea în timp, atât de către agentul economic cât și de colectivul gimnaziului, administrația publică locală, se depune tot efortul ca lucrările sa fie la cel mai înalt nivel, iar elevii, cadrele didactice să benificieze de  condiţii mai bune în noul an de studiu.
                                                                                                                                          Zinovia SÎRIȚANU,
                                                                                                                                           șef-adjunct

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Reparaţia capitală la gimnaziul ,,Anatol Codru” pe ultima sută de metri - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta