Harta site-ului
Ajutor
Reparația drumurilor un lucru binevenit pentru localitățile raionului
Reparația drumurilor un lucru binevenit pentru localitățile raionului

În luna mai curent, în raionul Dubăsari au demarat lucrările de reparație a drumurilor locale și a străzilor, lucrări posibile datorită Programului privind repartizarea mijloacelor fondului rutier pentru drumurile publice naționale pe anul 2018 adoptat de Guvernul Republicii Moldova și  Decizia Consiliului raional Dubăsari nr. 07-10 din 21.11.2017 ,,Cu privire la aprobarea Regulamentului de utilizare a mijloacelor fondului pentru întreținerea drumurilor locale din raionul Dubăsari.
În scopul monitorizării și controlului activităților de implementare în teritoriul raionului Dubăsari a acțiunilor ce țin de investițiile, reparațiile, întreținerea infrastructurii drumurilor locale, comunale și a străzilor din teritoriul raionului, persoană responsabilă  a fost desemnată, dl Sergiu BERZAN, vicepreședintele raionului, prin Dispoziția Președintelui raionului nr. 76-n din 29.05.2018.
Pe data de 04 iunie curent, vicepreședintele raionului, dl Sergiu Berzan a efectuat vizite localițile raionului, în scop de monitorizare și apreciere a nivelului, a volumului de lucru întocmit, în s. Marcăuți, Doroțcaia, unde reparațiile sunt în proces de realizare și în s. Ustia, unde tronsonul propus pentru reparație este spre finalizare. Proiectele date sunt apreciate pozitiv de către cetățeni și sunt un lucru binevenit pentru localitățile raionului Dubăsari.
Sergiu BERZAN,
Vicepreședintele raionului

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Reparația drumurilor un lucru binevenit pentru localitățile raionului - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta