Harta site-ului
Ajutor
Reabilitarea drumului local din s. Pîrîta pe ultima sută de metri!
Reabilitarea drumului local din s. Pîrîta pe ultima sută de metri!

Lucrările de reabilitarea a drumului local din s. Pîrîta, în sumă de 3,2 mln lei, pe o lungime de 1,10 km sunt în plină derulare. Practic se finalizează execuția stratului de fundație, iar în timpul apropiat urmează execuția stratului de bază. Astăzi, 03.07.2018, la fața locului, în vizită de lucru, au fost conducerea raionului Dubăsari, însoțiți de specialiștii din cadrul Direcției construcții, gospodărie comunală și dezvoltarea teritoriului. Scopul vizitei a fost aprecierea volumului și calității lucrărilor executate până la moment.
În scopul monitorizării și controlului activităților de implementare, în teritoriul raionului Dubăsari, a acțiunilor ce țin de investițiile, reparațiile, întreținerea infrastructurii drumurilor locale, comunale și a străzilor din teritoriul raionului, persoană responsabilă  a fost desemnată, dl Sergiu BERZAN, vicepreședintele raionului, prin Dispoziția Președintelui raionului nr. 76-n din 29.05.2018.
Lucrările se realizează prin intermediul Programului privind repartizarea mijloacelor fondului rutier pentru drumurile publice naționale pe anul 2018 adoptat de Guvernul Republicii Moldova și  Decizia Consiliului raional Dubăsari nr. 07-10 din 21.11.2017 ,,Cu privire la aprobarea Regulamentului de utilizare a mijloacelor fondului pentru întreținerea drumurilor locale din raionul Dubăsari. 
Aliona SIROTILO,
specialist în dezvoltarea gospodăriei comunale şi drumuri

 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Reabilitarea drumului local din s. Pîrîta pe ultima sută de metri! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta