Harta site-ului
Ajutor
Proprietarii de terenuri amplasate după traseul Rîbniţa-Tiraspol urmează să primească banii în termenii stabiliţi
Proprietarii de terenuri amplasate după traseul Rîbniţa-Tiraspol urmează să primească banii în termenii stabiliţi

  Conform înţelegerilor stabilite anterior, achitarea surselor financiare alocate ca plată directă proprietarilor de terenuri agricole amplasate după traseul Rîbniţa-Tiraspol, al localităţilor raionului Dubăsari, amplasate pe malul stîng al Nistrului, pentru anul 2015, se va petrece după un Regulament oarecare, elaborat şi aprobat de către fiecare primărie în parte, reieşind din Regulamentul aprobat prin decizia Consiliului raional Dubăsari din data de 24 decembrie 2015.
        Astfel, pentru concretizarea acţiunilor ce trebuiesc întreprinse întru implementarea Hotărîrii Guvernului Republiicii Moldova, nr 859, din 18 decembrie 2015, „Cu privire la acordarea unor plăţi directe proprietarilor de terenuri agricole amplasate după traseul Rîbniţa-Tiraspol în anul 2015”, pe data de 27 ianuarie 2016, în incinta Consiliului raional Dubăsari a fost convocată o şedinţă de lucru pe marginea modului de pregătire şi prezentare, de către proprietarii terenurilor respective, a setului de acte necesare pentru a putea beneficia de aceste plăţi. La şedinţă au fost invitaţi primarii localităţilor raionului Dubăsari, amplasate pe malul stîng a Nistrului, împreună cu inginerii cadastrali şi persoanele desemnate de către primărie, care se vor ocupa nemijlocit cu eliberarea sumelor băneşti. Au fost aduse la cunoştinţă cerinţele la întocmirea listelor proprietarilor de terenuri care au dreptul să primească banii, s-a discutat în privinţa actelor necesare de prezentat şi modaliatatea achitării surselor financiare, reieşind din existenţa proprietarilor de terenuri atît persoane fizice cît şi persoane juridice.
    Perioada următoare primăriile vor recepţiona actele necesare, incluzînd cererile, copiile de pe actele ce confirmă dreptul de proprietate şi copiile actelor de identitate, pentru a include persoanele respective în lista beneficiarilor de plăţi.

Valeriu Popuşoi
Direcţia agricultură şi cadastru  

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Proprietarii de terenuri amplasate după traseul Rîbniţa-Tiraspol urmează să primească banii în termenii stabiliţi - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta