Harta site-ului
Ajutor
Promovarea producţiei autohtone
Promovarea producţiei autohtone

În perioada 30 ianuarie – 03 februarie 2019, la Chișinău a avut loc deschiderea oficială a ediției a XVIII-a a Expoziției naționale “Fabricat în Moldova”, organizată de Centrului Internaţional de Expoziţii „MOLDEXPO”, de către Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, sub egida Guvernului RM,cu sloganul Acasă. Autentic. Autohton.” 
La eveniment au participat circa 450 agenţi economici din  diferite ramuri ale economiei naţionale şi anume din industria alimentară, ramura vitivinicolă, industria mobilei, industria ușoară, meşteri populari etc. Au fost prezentate 21 de standuri colective din raioanele Dubăsari, Criuleni, Anenii Noi, Călăraşi Cimişlia, Hânceşti, Ialoveni, Leova, Nisporeni, Râșcani, Rezina, Orhei, Ungheni, Ștefan-Vodă, regiunea Transnistreană ş.a.
Expoziţia dată a fost vizitată de mai multe delegaţii de biznesmani din Rusia, România, Italia, Belarus, Belgia, Turcia.
La ediția din anul curent şi anul trecut Consiliul raional Dubăsari a susţinut financiar agenţii economici prin achitarea serviciilor de participare la expoziţie.
Ca de obicei, pe parcursul a mai multor ani, din partea raionului participă agenţi economici ca: SRL “Aliment-Ulei” conducător dl Valerie Papuc, ÎI “S. Urîtu” conducător dna Nina Urîtu, SRL “Tiraston” conducător Alexandru Peşcov, unde au prezentat un asortiment  larg de uleiuri, făină, seminţe, produse de panificaţie.
Ca și în edițiile anterioare au fost organizate diverse mese rotunde, forumuri, prezentări de companii și produse, seminare, conferințe pe teme de interes în sfera cooperării comercial - economice.
Obiectivul principal al expoziţiei petrecute este de a prezenta produsele și serviciile autohtone, a atrage investitori și a-i ajuta pe întreprinzători să își găsească noi parteneri de afaceri atât în țară cât şi peste hotare.
Pe parcursul anilor “Fabricat în Moldova” a devenit o platformă de creare a condițiilor favorabile pentru susținerea producătorului autohton și de promovare a imaginii Republicii Moldova.
 
 
Maria DICUSAR,
Şef-adjunc DAC

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Promovarea producţiei autohtone - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta