Harta site-ului
Ajutor
Proiectul „Termoizolarea faţadei şi schimbarea tâmplăriei la Liceul teoretic din s. Molovata” finalizat cu succes
Proiectul „Termoizolarea faţadei şi schimbarea tâmplăriei la Liceul teoretic din s. Molovata” finalizat cu succes

În perioada 2015-2018, la Liceul teoretic ,,Ștefan cel Mare” din s. Molovata, r-nul Dubăsari au fost efectuate lucrări de termoizolare a fațadei și de schimbare a tâmplăriei. Odată cu finisarea acestora, Președintele raionului, dl Grigore Policinschi, însoțit de specialiștii din cadrul Direcțiilor construcții, învățământ, au mers în teritoriu, pe data de 23 mai curent, pentru examinarea volumului, calității lucrului efectuat, la proiectul dat, realizat prin intermediul Fondului pentru eficiență energetică  și Consiliul raional Dubăsari.
Pentru recepționarea lucrărilor la obiectul dat, a fost instituit grupul de lucru, în baza Ordinului nr. 76 din 16 mai 2018, cu privire la instituirea Comisiei de recepție la terminarea lucrărilor, de către administraţia  liceului teoretic din  s. Molovata în componenţa: Preşedintele raionului Gr. Policinschi, directorul instituției sus-numite A. Begenari, arhitect – şef G. Morarenco, șef DCGCDT E. Nicolaev, șef adjunct  DCGCDT Z. Şîriţanu, Şef DÎG L. Brăduceanu, șef de gospodărie Liceul teoretic Molovata, S. Braşoveanu, diriginții de şantier I. Tataruş SRL „IGOSTAV” şi Gh. Onuş SRL”GREEN ENERGEETIC”,responsabiliii tehnici V. Lazar şi  D. Burlea.
În urma analizei asupra lucrărilor efectuate, au fost apreciate de către comisie cu calificativul bine.
Totodată menționăm că, pentru realizarea proiectului investițional, la instituția de învățământ vizată, au fost alocate surse finaciare în sumă de 3854,769 mii lei, dintre care  Fondul pentru Eficienţa Energetică  - 2859,86 mii lei și  Consiliul raional Dubăsari a venit cu contribuţia de 994,9  mii lei.
 
Direcţia construcţii, gospodărie comunală şi dezvoltarea teritoriului

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Proiectul „Termoizolarea faţadei şi schimbarea tâmplăriei la Liceul teoretic din s. Molovata” finalizat cu succes - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta