Harta site-ului
Ajutor
Proiectele investiționale de reparație a drumurilor și de pavare a trotuarelor inițiate în platoul Cocieri au fost recepționate cu succes
Proiectele investiționale de reparație a drumurilor și de pavare a trotuarelor inițiate în platoul Cocieri au fost recepționate cu succes

În platoul Cocieri, proiectele investiționale inițiate, au fost finisate cu succes. Pe parcursul zilei de 16 decembrie curent, președintele raionului Dubăsari Grigore Filipov, vicepreședintele Oleg Soltan, responsabilul tehnic Andrei Chiriac și colaboratorii Secției construcții, gospodărie comunală și dezvoltarea teritoriului Eudochia Nicolaev, șef secție, Ana Nițulaș, specialist în cadrul secției au format Comisia de recepție la terminarea lucrărilor de reparație a unor porțiuni de drum, de amenajare a trotuarelor în localitățile din platoul Cocieri.
La capitoul dat, vorbim despre proiectele:
- Pavarea trotuarului și instalarea bordurilor la drumul L-423 Dubăsari-Cocieri-Roghi (s. Cocieri). Proiectul dat a fost realizat pe o porțiune de 433 metri lineari, iar agentul economic ce a executat lucrările date este Prim Inter Construct SRL, administrator Ștefan Basiul.
- Lucrări de reparație a stratului de uzură, lucrări de asfaltare și instalare bordure la drumul L-423 Dubăsari-Cocieri-Roghi, access pre s. Cocieri pe o porțiune de drum cu lungimea de 600 metri lineari, acces pre s. Corjova 280 metri lineari,  acces spre s. Molovata  Nouă pe  o porțiune de drum de 250 metri lineari în s. Cocieri. Lucrările de asfaltare sunt executate de către SRL Group One, administrator Dorin Fortuna.
La evaluarea lucrărilor executate, de recepție a rezultatului final obținut, au participat primarii comunelor Corjova, Sergiu Oprea și al  com. Molovata Nouă, Oleg Gazea, consilieri raionali dnii Nirca Vasile, Turturica Ivan și agenții economici responsabili de executarea lucrărilor.proiectelor prevăzute în cadrul.
În urma efectuării unei analize minuțioase a fiecărui proiect în parte, și anume de înlăturare a neconformităților depistate anterior, nivelul de ajustare al acestora, lucrările executate au fost recepționate cu succes.
Aminitim că, proiectele realizate prin intermediul Programului raional de reparație și întreținere a drumurilor publice locale de interes raional sunt finanțate de către Consiliul raional Dubăsari, din fondul rutier.
Totodată, vă informăm că la moment în pline proces de execuție și monitorizate permanent, de către conducerea raionului, specialiștii de resort, sunt alte două proiecte investiționale Pavarea trotuarelor la drumul L-428 acces spre s. Molovata și Reparația acoperișului la gimnaziul Ustia, blocul A de studii.
La fel, sunt monitorizate și lucrările de întreținere și pregătire pentru perioada rece a drumurilor publice locale de interes raional. Până la moment, a fost depozitat materialul antiderapant și se lucrează la profilarea acostamentelor și defrișarea arbuștilor.
Marina LUPAȘCO, programator

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Proiectele investiționale de reparație a drumurilor și de pavare a trotuarelor inițiate în platoul Cocieri au fost recepționate cu succes - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta