Harta site-ului
Ajutor
Proiect de voluntariat în cadrul IP IARD
Proiect de voluntariat în cadrul IP IARD

 
"Munca scuteşte pe om de trei mari rele: plictiseală, viciul şi săracia" 
(François-Marie Arouet de Voltaire)
 
La data de 13 aprilie curent,  echipa managerială IP IARD împreună  cu voluntarul de la Corpul Păcii şi voluntarii din cadrul proiectului “Wave Week Moldova”  au dat dovada de entuziasm şi spirit de echipă, desfăşurînd lucrări de salubrizare  a teritoriului  incubatorului, precum şi a terenului din afara edificiului. Wave week Moldova  este un proiect implementat de către echipa Asociaţiei pentru Dezvoltare Creativă, împreună cu voluntari ai Corpului Păcii. „WWM 2016” reprezintă un program de liderism şi voluntariat care reuneşte 100 de delegaţi: 95 de adolescenţi din Moldova şi cinci din SUA.  După şcoala de vară, tinerii vor dezvolta propriile proiecte de voluntariat, atât la nivel local, cât şi naţional. Participanţii au continuat lucrările de colectare a deşeurilor pe strada centrală în satul Coşniţa şi totodata pe malul Nistrului, pentru a curăţarea plajei.
Se aduc sincere mulţumiri tuturor voluntarilor pentru efortul depus şi sperăm că localnicii vor aprecia acest gest şi vor menţine curăţenia în continuare.
IP IARD va dezvolta această iniţiativă de propagare a voluntariatului şi în viitor pentru a cultiva spiritul de păstrare a curăţeniei.
                                                   Eugenia Nirca, administrator  IP “IARD”

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Proiect de voluntariat în cadrul IP IARD - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta