Harta site-ului
Ajutor
Proiect care urmează a fi implementat în Gimnaziul Ustia
Proiect care urmează a fi implementat în Gimnaziul Ustia

DRAGI MĂMICI ȘI TĂTICI, începe o experiență magică de fotbal pentru fetițe!!! Un nou proiect în Gimnaziul Ustia câștigat de către profesoara de educație fizică Mariana Malai.  
Federația Moldovenească de Fotbal a dat startul unei noi serii de realizare a proiectului UEFA Playmakers inspired by Disney-Danmark, o inițiativă inedită elaborată de forul european în colaborare cu Disney, dedicată fetelor claselor primare.
În incinta CPSN din Vadul-lui-Vodă a avut loc o activitate de instruire pentru toți antrenorii de la instituțiile de învățâmânt. În ziua de studii din gimnaziul Ustia au participat Mariana Malai, antrenor şi Alisa Barbaroş, învățătoare la clasele primare, care au fost instruite folosind metodologia UEFA Playmakers.
Acest proiect are ca scop:
- familiarizarea fetelor cu fotbalul prin oferirea unui mediu care pune accentul pe distracție, prieteni și fotbal;
- implementarea unei strategii de antrenament inedite și personalizate, care se bazează pe imaginație (inspirată de poveștile și personajele Disney) ca instrument de pregătire și de dobândire a aptitudinilor fotbalistice;
- dezvoltarea capacităților fizice ale fetelor și încurajarea unei legături permanente cu fotbalul, pe întreg parcursul vieții.
Cu ajutorul materialelor furnizate de UEFA, care include: 30 mingi (nr.2, nr.3, nr.4), 30 maiouri (15 galbene, 15 albastre), 2 saci pentru mingi, 30 conuri, 30 copete de joc) antrenorii pregătiți vor încuraja fetele, astfel micile jucătoare își vor face noi prietenii, vor câștiga încredere în sine și vor învăța noi abilități pentru fotbal.  

    Alisa BARBAROŞ, Învăţătoare clasele primare din Gimnaziul Ustia 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Proiect care urmează a fi implementat în Gimnaziul Ustia - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta