Harta site-ului
Ajutor
Programul raional de întreţinere a drumurilor locale de interes raional în plină desfăşurare
Programul raional de întreţinere a drumurilor locale de interes raional în plină desfăşurare

Pe parcursul lunii iulie, anul curent, pe întreg teritoriul raionului Dubăsări s-au desfăşurat lucrări de reparaţie curentă şi periodică a drumurilor publice locale de interes raional conform Programului raional de întreţinere a drumurilor pentru perioada anului 2019.
Mersul şi volumul lucrărilor efectuate, de implementare a Programului, sunt coordonate şi monitorizate permanent de către Preşedintele raionului dl Gr. Policinschi, Vicepreşedintele raionului dl V. Sandul de comun cu specialiştii Direcţiei construcţii, gospodărie comunală şi dezvoltarea teritoriului, responsabilul tehnic şi dirigintele de şantier al companiei executoare „Credo – Industry” SRL.
Potrivit graficului de execuţie au fost finalizate lucrările de asfaltare, ce au inclus repararea stratului de uzură a părţii carosabile şi asfaltarea acceselor la instituţiile publice din raion. Totodată, s-au desfăşurat lucrări de amenajare a teritoriului adiacent, lucrări pentru asigurarea eticii şi securităţii circulaţiei rutiere.
La moment, continuă realizarea măsurilor planificate la drumuri în conformitate cu Programul menţionat, pentru asigurarea exploatării drumurilor în condiţii de siguranţă a circulaţiei rutiere.
 
Aliona SIROTILO,
specialist principal domeniul drumuri

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Programul raional de întreţinere a drumurilor locale de interes raional în plină desfăşurare - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta