Harta site-ului
Ajutor
Preotul Teodor PELIN, Protopop de Criuleni și Dubăsari, sărbătorește 25 de ani de activitate pastorală
Preotul Teodor PELIN, Protopop de Criuleni și Dubăsari, sărbătorește 25 de ani de activitate pastorală

Președintele raionului Dubăsari dl Grigore FILIPOV a participat astăzi, 31 august, la un moment aniversar dedicat părintelui Teodor PELIN, Protopop al raionului Dubăsari și Criuleni. Părintele Teodor a împlinit 25 de ani de activitate, iar ucenicii, apropiaţii, colegii şi cunoscuţii s-au adunat pentru a-l felicita, a-i aduce cinstire și a-i transmite cele mai frumoase gânduri.
La slujba de aniversare au fost prezenţi Înaltpreasfinţitul Mitropolitul Vladimir, numeroşi preoţi şi apropiaţi, dar şi autorităţi şi oaspeţi.
Președintele raionului Dubăsari l-a felicitat pe părintele Teodor pentru întreaga sa activitate şi a mulțumit pentru tot ce a a făcut în aceşti ani pentru Biserică şi pentru oameni. „În toți acești ani, ați câștigat încrederea și prețuirea creștinilor din întreg raionul. În această perioadă ați participat și ați promovat activ programele de activitate raionale. Împreună am reușit să stabilim frumoase relații de colaborare cu administrația publică locală, cu instituțiile de educație și cu multe alte entități de menire social-culturală” a spus dl Grigore FILIPOV.

Tatiana GHERB,
Specialist principal

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Preotul Teodor PELIN, Protopop de Criuleni și Dubăsari, sărbătorește 25 de ani de activitate pastorală - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta