Harta site-ului
Ajutor
Pregătirile către petrecerea Zilei lucrătorului din domeniul agriculturii şi industriei prelucrătoare au demarat
Pregătirile către petrecerea Zilei lucrătorului din domeniul agriculturii şi industriei prelucrătoare au demarat

Aducem la cunoştinţă că conform dispoziţiei preşedintelui raionului Dubăsai, nr 126-n din 16 august 2016, pe data de 13 octombrie 2016 se va petrece sărbătoarea raională consacrată Zilei lucrătorului din domeniul agriculturii şi industriei prelucrătoare. Deoarece la această sărbătoare se aşteaptă vizita unei delegaţii de peste hotare, s-a hotărît ca această să aibă altă amploare, fiind organizată pe piaţa din centru satului Coşniţa.
            Pentru pregătirea cît mai bună şi petrecerea cît mai interesantă a sărbătorii date, prin aceeaşi dispoziţie a preşedintelui raionului, a fost instituit un comitet organizatoric al sărbătorii din care fac parte reprezentanţi ai mai multor factori de decizie şi de răspundere din raion.
          Pe data de 22 august curent a avut loc prima şedinţă a Comitetului organizatoric, la care s-a informat despre sărbătoare, despre necesitatea petrecerii sărbătorii la nivelul cel mai înalt şi  s-au stabilit priorităţile şi responsabilităţile fiecărui membru al Comitetului.
          La 7 septembrie curent a avut loc a doua şedinţă a Comitetului organizatoric, la care membrii s-au expus asupra paşilor întreprinşi în perioada dintre cele două şedinţe, s-a analizat potenţialul organizatoric şi s-au trasat principalele activităţi care urmează a fi întreprinse în perioada următoare, pînă la şedinţa care se va petrece peste o săptămînă.
 

Valeriu POPUŞOI,
Direcţia agricultură şi cadastru

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Pregătirile către petrecerea Zilei lucrătorului din domeniul agriculturii şi industriei prelucrătoare au demarat - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta