Harta site-ului
Ajutor
Pregătirea instituțiilor de învățământ către noul an de studii 2018 - 2019
Pregătirea instituțiilor de învățământ către noul an de studii 2018 - 2019

În perioada 01 - 02 august Doamna Braducean Larisa, şef Direcţie învăţământ general, Dubăsari împreună cu unii colaboratori din cadrul DÎG s-a deplasat în instituţiile de învăţământ preuniversitar pentru a efectua o evaluare preventivă a pregătirii instituţiilor de învăţământ pentru anul de studii 2018 - 2019. În urma evaluării s-a constatat că toate instituţiile au realizat reparaţii curente. S-au efectuat 85 % din lucrările de reparaţii curente. Au rămas de realizat ultimile lucrări ce ţin mai mult de dereticare, aranjare, amenajare. 
Totodată am fost în gimnaziul Ustia care, la momentul de faţă, demarează reparaţii capitale. De câteva zile s-au început lucrările de acoperire a blocului B în care se află bucătăria şi sala mixtă de mese şi de festivităţi.
Preşedintele raionului, Domnul Grigore Policinschi de asemenea s-a deplasat în gimnaziul Ustia pentru a verifica activităţile de reparaţie capitală. În momentul vizitei la gimnaziul Ustia a fost prezent şi antreprenorul proiectului reprezentantul SRL BIOENERGIC CONSTRUCT. La gimnaziul Ustia se mai efectuează lucrări de reparaţii capitale a blocurilor sanitare şi de canalizare. Managerii instituţiilor de învăţământ au început acţiunile ce ţin de organizarea alimentaţiei elevilor precum şi asigurarea instituţiilor cu resurse umane. 
În perioada 14 - 16 august membrii Comisiei raionale au preconizat evaluarea pregătirii instituţiilor de învăţământ preuniversitar şi preşcolar către noul an de studii. 
Sperăm ca până la începutul anului de studii reparaţiile capitale să fie finisate.

Violeta Nakai-Tolstenco,
şef Secţie politici educaţionale şi management economic,
Direcţia Învăţământ General Dubăsari

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Pregătirea instituțiilor de învățământ către noul an de studii 2018 - 2019 - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta