Harta site-ului
Ajutor
Președintele raionului Dubăsari Grigore FILIPOV a primit în vizită primul oaspete oficial
Președintele raionului Dubăsari Grigore FILIPOV a primit în vizită primul oaspete oficial

Președintele raionului Dubăsari dl Grigore FILIPOV, ales recent de consilierii raionali în această funcție, a primit în vizită primul oaspete oficial și anume Preotul Mitropoliei Teodor PELIN, Protopop de Criuleni și Dubăsari, care cu binecuvântarea ÎPS Vladimir a venit cu cele mai calde urări de bine și felicitări cu ocazia numirii sale în funcția de Președinte al raionului Dubăsari.
În cadrul întrevederii părintele prot. Teodor PELIN a ținut să menționeze specificul raionului Dubăsari, care se află în zona de securitate și necesită o atenție sporită, un raion cu probleme mari, totodată menționând că raionul Dubăsari rămâne a fi un raion de succes, cu lume credincioasă, astfel exprimându-și toată disponibilitatea de o conlucrare benefică în folosul cetățenilor și pe viitor.
Președintele raionului dl Grigore FILIPOV a apreciat atenția acordată și a mulțumit pentru vizita întreprinsă, subliniind că: “Este foarte necesară conlucrarea noastră pentru a face lucruri bune în raionul Dubăsari”.
În cadrul vizitei, la care au participat și Secretarul Consiliului raional Dubăsari dna Maria JIMBEI, Vicepreședintele raionului pe domeniul social dl Sergiu GRIGORIEV, Vicepreședintele raionului pe domeniul investițional dl Dmitri POPA, au fost consultate mai multe idei de  măsuri culturale, care urmează a fi organizate în raionul Dubăsari pe parcursul anului viitor. Astfel, Președintele FILIPOV a vorbit despre necesitatea sfințirii bisericii şi clopotniţei de la Doroțcaia; organizarea următoarei ediții a Festivalului creștin ortodox “Un trandafir, o lumânare pentru Ștefan cel Mare”, dar și alte măsuri culturale importante. “Consiliul raional Dubăsari va susține în continuare toate practicile bune de organizare și desfășurare a acțiunilor culturale și sociale, va asigura o comunicare echilibrată și se va concentra pe dezvoltarea raionului Dubăsari”, a conchis Grigore FILIPOV.
Tatiana GHERB,
Specialist principal, relații cu publicul

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Președintele raionului Dubăsari Grigore FILIPOV a primit în vizită primul oaspete oficial - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta