Harta site-ului
Ajutor
Președintele raionului Dubăsari dl Grigore Policinschi a vizitat Casa Comunitară “ Prietenia “, din satul Doroțcaia
Președintele raionului Dubăsari dl Grigore Policinschi a vizitat Casa Comunitară “ Prietenia “, din satul Doroțcaia

Bunătatea și respectul ne definesc ca oameni, dorința de a-i ajuta pe cei care au nevoie de sprijin înnobilează ființa umană. Suntem în pline sărbători de iarnă, când ne străduim să aducem zâmbete, pace și armonie în sufletele tuturor. Astfel și copii de la Casa comunitară de tip familie ”Prietenia” din satul Doroțcaia, în ajun de Anul Nou, pe data de 29 decembrie, s-au bucurat de atenția Președintelui raionului Dubăsari, dl Grigore POLICINSCHI și a dnei Maria JIMBEI, Vicepreședintele raionului pe domeniul social. Dumnealor au venit cu urări si cadouri pentru copiii amplasați în acest serviciu, inclusiv Ion ROIBU de la Pîrîta. Copii au recitat versuri frumoase de sărbători, și au spus fiecare dorințele, visurile de sărbători si desigur că  au vorbit despre familiile lor cărora le duc dorul.  
Copii au nevoie de afecțiune, de timp și de atenție! Acestea au fost darurile cele mai așteptate de copiii de la Casa comunitară din satul Doroțcaia, oferite de către conducerea raionului, în ajunul sărbătorilor de iarnă” a spus dna Elena BERZAN, Șef Casa Comunitară de Tip Familie Doroțcaia, mulțumind pentrru cadourile și cuvintele frumoase spuse copiilor.
 
Tatiana GHERB,
Administrator principal baza de date

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Președintele raionului Dubăsari dl Grigore Policinschi a vizitat Casa Comunitară “ Prietenia “, din satul Doroțcaia - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta