Harta site-ului
Ajutor
Președintele raionului Dubăsari dl Grigore FILIPOV a felicitat Cetățeanul de Onoare al raionului dl Valeriu GROSUL cu jubileul de 70 de ani!
Președintele raionului Dubăsari dl Grigore FILIPOV a felicitat Cetățeanul de Onoare al raionului dl Valeriu GROSUL cu jubileul de 70 de ani!

Astăzi, 12 iunie președintele raionului Dubăsari dl Grigore FILIPOV, însoțit de către dl Mihai IAVIȚA specialist principal în domeniul tineret și sport, Direcția învățământ general Dubăsari, au felicitat Directorul Școlii Sportive Specializate de tenis de masă din orașul Dubăsari dl Valeriu GROSUL, Cetățean de Onoare al raionului Dubăsari, cu ocazia frumosului jubileu de 70 de ani. Președintele raionului i-a urat mulți ani sănătoși, un cer senin fără nori în calea de prosperitate și un viitor plin de succese, performanţe şi realizări considerabile.
Domnul Valeriu GROSUL a fondat în 1984 Școala de tenis de masă din orașul Dubăsari, și a fost numit în funcția de director. Un an mai târziu, pentru performanța sportivilor pe arenele Internaționale, școala a primt statutul de „Școala specializată de tenis de masă”, pe care a păstrat-o până în zilele noastre.
Pe parcursul a 50 de ani de activitate sportivă, dumnealui a pregătit: 1 Maestru Emerit al sportului, 7 Maeștri Internaționali ai sportului, 45 de Maeștri ai sportului.
Președintele raionului a mulțumit domnului Valeriu GROSUL pentru munca asiduă în domeniul educației, promovarea modului sănătos de viață, pregătirea sportivilor pentru participarea la competițiile naționale și internaționale, promovarea imaginii raionului Dubăsari și a Republicii Moldova.
Totodată, în cadrul vizitei  la școala sportivă, dl Grigore FILIPOV  s-a familiarizat cu condițiile în care își desfășoară activitatea discipolii instituției date.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Președintele raionului Dubăsari dl Grigore FILIPOV a felicitat Cetățeanul de Onoare al raionului dl Valeriu GROSUL cu jubileul de 70 de ani! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta