Harta site-ului
Ajutor
Președintele raionului Dubăsari continuă să monitorizeze proiectele investiționale în derulare
Președintele raionului Dubăsari continuă să monitorizeze proiectele investiționale în derulare

În raionul Dubăsari, în localități, mai multe obiecte de menire socială sunt în plin proces de modernizare. La moment, prioritare rămân a fi gimnaziul Ustia și ,,Casa Prieteniei” din s. Doroțcaia.
Pe parcursul zilei de astăzi, președintele raionului Dubăsari Grigore FILIPOV, a efectuat vizite la instituțiile menționate. Vizitele date au avut ca scop monitorizarea și implicarea directă, în caz de necesitate a conducerii raionului, întru realizarea în termini optimi a lucrărilor prevăzute odată cu răcirea timpului de afară. Antreprenorii responsabili de executarea lucrărilor prevăzute, au dat asigurări că proiectele vor fi finisate conform termenilor.
Vă amintim că, ,,Casa Prieteniei” este un obiectiv, ce se regăsește în s. Doroțcaia raionul Dubăsari, inaugurat la data de 24 noiembrie 2017, de către AO ,,Concordia. Proiecte Sociale”, în scopul de a oferi copiilor asistență și o integrare armonioasă în societate. Proiectul inițiat la locuința data presupune construcția unei anexe și a unei casangerii.
Proiect investițional demarat la ,,Casa Prieteniei” din s. Doroțcaia, este finanțat de către Asociația de caritate ,,OperaeLife” Italia, AO ,,Concordia. Proiecte Sociale” și Consiliul raional Dubăsari.
În satul Ustia, la gimnaziu, în toi sunt lucrările de reparație a acoperișului la blocul A, blocul de studii.
Marina LUPAȘCO, programator

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Președintele raionului Dubăsari continuă să monitorizeze proiectele investiționale în derulare - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta