Harta site-ului
Ajutor
Președintele raionului Dubăsari a împărțit daruri dulci de sărbători celor mai mici!!!
Președintele raionului Dubăsari a împărțit daruri dulci de sărbători celor mai mici!!!

Sărbătorile de iarnă au fost pline de magie pentru copilașii ce frecventează grădinițele din raionul Dubăsari.
Începând cu ajunul Anului Nou, marcat în data de 31 decembrie și finisând cu sărbătoarea Sfântului Vasile, 14 ianuarie, când cetățenii marchează Anul Nou pe stil vechi, președintele raionului Dubăsari dl Grigore FILIPOV, a fost în rol de Moș Crăciun și a mers în instituțiile preșcolare, de educație timpurie, pentru a împărți dulciuri alese pentru cei mai ghiduși copii.
Ultimii care, cu ardoare l-au așteptat pe moșul ce împarte dulciuri, dis-de-dimineață surprinși de dl Filiipov, au fost copilașii de la grădinițele diin platoul Cocieri.
În contextul situației pandemice privind infecția COVID-19, Președintele raionului a transmis darurile conducătorilor instituțiilor, personalului didactic, pentru a fi ulterior, repartizate prichindeilor.
Desigur, darurile au fost însoțite de tradiționalele urări de bine, sănătate și belșug în toate. ,,Vă doresc, ca în anul în care am pășit, 2022, să ne aducă sănătate și să fie un an de bun augur în toate. Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă. Speranţa să vă deschidă poarta spre un an plin de bucurii şi împliniri”, a subliniat în discursul său președintele raionului Dubăsari.
Această acțiune a devenit deja o tradiție pentru conducerea raionului și este organizată pentru al treilea an consecutiv. Pentru a aduce fericire pe chipurile celor mici, Secția administrativ-financiară din cadrul Consiliului raional Dubăsari, din timp a achiziționat cadourile, însoțite de certificate de calitatate.
Aceste daruri dulci au ajuns la cele mai plăpânde ființe datorită conducerii raionului Dubăsari, a Consiliului raional Dubăsari. 

Marina LUPAȘCO, programator

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Președintele raionului Dubăsari a împărțit daruri dulci de sărbători celor mai mici!!! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta