Harta site-ului
Ajutor
Președintele raionului Dubăsari a felicitat unicul veteran din raion cu prilejul Marii Victorii obținute acum 76 de ani
Președintele raionului Dubăsari a felicitat unicul veteran din raion cu prilejul Marii Victorii obținute acum 76 de ani

Începutul lunii mai, anul acesta este marcat de mai multe sărbători precum Paștele și 9 mai- Marea Victorie asupra Fascismului. Cu prilejul acestor zile marcante, astăzi 7 mai 2021, Președintele raionului Dubăsari dl Grigore Filipov însoțit de Secretarul Consiului raional Dubăsari dna Maria Jimbei, au întreprins o vizită în satul Doroțcaia, unde îl găsim pe unicul veteran de război din raionul Dubăsari dl Iosif Ivanovici Terentiev.  
Cu ocazia celebrării celor 76 de ani de la Marea Victorie asupra fascismului, președintele raionului Dubăsari a transmis sincere felicitări și mulțumiri dlui Iosif pentru Pace, pentru Țară, pentru Neam.   Totodată, dl Filipov a menționat că ,,este de datoria noastră a fiecăruia ca în aceste zile de Mai să păstrăm Memoria și să ne aducem aminte de buneii şi străbuneii noştri, care au luptat pentru Pace. Să păstrăm veșnic vie amintirea celor, care cu prețul vieții, au dobândit libertatea”.
La rândul său, dl Terentiev, alături de copii, nepoți și strănepoți a mulțumit conducerii raionului, Consiliului raional Dubăsari pentru atenția și susținerea acordată an de an. ,,Vă doresc tuturor sănătate, familiile alături și pace” a conchis unicul veteran de război din raionul Dubăsari ajuns să marcheze ce-a de-a 76 Victorie asupra Fascismului.
Chiar dacă, situația epidemiologică din țară impune anumite restricții vizavi de organizarea și desfășurarea evenimentelor Vă îndemnăm ca în ziua de 9 mai să țineți un minut de reculegere pentru a comemora acei eroi, care au rămas să zacă pe câmpul de luptă, pentru acei eroi care au plătit cu viața pentru ca astăzi să ne bucurăm de cer senin, de mireasma arborelui înflorit și de căldura soarelui.
Să nu uităm Pacea e un lucru sfânt care trebuie păstrat cu sfințenie, iar onorul și memoria celor care au plătit pentru ea, trebuie să trăiască veșnic și să fie transmis din generație în generație.
Marina LUPAȘCO, programator

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Președintele raionului Dubăsari a felicitat unicul veteran din raion cu prilejul Marii Victorii obținute acum 76 de ani - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta