Harta site-ului
Ajutor
Președintele raionului a participat la Adunarea Generală a Euroregiunii Siret Prut Nistru
Președintele raionului a participat la Adunarea Generală a Euroregiunii Siret Prut Nistru

Președintele raionului Dubăsari, dl Grigore Filipov a participat astăzi, 22.07.2022, la Iași, la Adunarea Generală a Asociației Euroregiunea Siret – Prut – Nistru și Forumul Președinților Euroregiunii.

În cadrul ședinței comune a AGA, a fost prezentată activitatea asociației, cu accent pe situația actuală și perspectivele de dezvoltare. Totodată, a fost ales noul Consiliul Director al Asociației, precum și președintele și vicepreședintele Euroregiunii.

Asociația Euroregiunea Siret-Prut-Nistru reunește 29 de raioane din cele 32 ale Republicii Moldova și 5 județe din România (Bistrița-Năsăud, Iași, Neamț, Prahova și Buzău). A fost constituită în anul 2005, ca persoană juridică română, cu sediul în municipiul Iași. Activitățile și proiectele Asociației ESPN acoperă domenii variate de interes, de la economie, infrastructură, protecția mediului, turism, agricultură și dezvoltare rurală, dezvoltarea resurselor umane și servicii sociale și până la educație, societate informațională și cultură, în concordanță cu strategiile de dezvoltare ale administrațiilor locale.

În urma voturilor exprimate în unanimitate de către cei 27 de membri prezenți la AGA, Consiliul Județean Iași, reprezentat de președintele Costel Alexe, a recâștigat președinția Asociației Euroregiunea Siret-Prut-Nistru și a Euroregiunii.


Tatiana Gherb,
Specialist principal


 

 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
823828664098
2022-07-30 17:20:57
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Președintele raionului a participat la Adunarea Generală a Euroregiunii Siret Prut Nistru - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta