Harta site-ului
Ajutor
Președintele raionului a inspectat cum decurg lucrările de reparație a porțiunii de drum din satul Corjova
Președintele raionului a inspectat cum decurg lucrările de reparație a porțiunii de drum din satul Corjova

Astăzi 26 august, președintele raionului dl Grigore FILIPOV a inspectat cum decurg lucrările de reparație a porțiunii de drum din satul Corjova. La moment în această localitate se execută lucrări de reparație a unei porțiuni de drum de la traseul central și până la biserică. Fiind însoțit de către primarul satului dl Sergiu OPREA, președintele raionului a examinat porțiunilie deja finisate și s-a documentat cu modul în care vor fi efectuate următoarele lucrări.
„Mă bucur foarte mult că în sfârșit această porțiune de drum va fi reparată. Deasemenea localnicii sunt foarte mulțumiți și bucuroși. Cu toții merită să aibă o localitate bine amenajată” a menționat primarul satului.
Finanțarea proiectului dat a fost lansată în anul curent din mijloacele bugetare, fiind un exemplu de realizare a programului național ”Drumuri bune”. Asigurarea deplasării tehnicii speciale și a materialelor de construcție necesare la executarea lucrărilor a fost posibil prin implicarea și susținerea Consiliului raional Dubăsari de comun cu Biroul politici de reintegrare în dialogul cu autoritățile transnistrene. 

 
Tatiana GHERB,
Specialist principa
l

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Președintele raionului a inspectat cum decurg lucrările de reparație a porțiunii de drum din satul Corjova - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta