Harta site-ului
Ajutor
Președintele raionului a convocat în regim de urgență o ședință de lucru în vederea implementării unui proiect investițional
Președintele raionului a convocat în regim de urgență o ședință de lucru în vederea implementării unui proiect investițional

Construcția terenului de tenis în aer liber în satul Oxentea reprezintă una din prioritățile actuale a programului de activitate a conducerii raionului Dubăsari.
Astăzi 27 aprilie curent, președintele raionului Dubăsari dl Grigore FILIPOV a convocat o ședință de lucru în acest sens cu participarea: Dmitri POPA vicepreședintele raionului Dubăsari; Eudochia NICOLAEV, șef Secția construcții, gospodărie comunală și dezvoltarea teritoriului; Gheorghe MORARENCO, Arhitect șef al raionului; Violeta TOLSTENCO, șef Secție poitici educaționale și management economic; Tatiana IEPURE, specialist principal Direcția învățământ general și Andrei LEUNTI, director Gimnaziul Oxentea.
Obiectivele principale ale discuțiilor de astăzi au fost: analiza etapei actuale de implementare a proiectului investițional de amenajare a complexului din doua corturi de tenis pe teritoriul aferent al Gimnaziului Oxentea,  prezentarea actelor normative legale reprezentate ca bază pentru desfășurarea procesului de construcție și dare în exploatare.
Astfel în urma discuțiilor și prezentărilor informațiilor actuale au fost trasate sarcinile principale care urmează de a fi efectuate pentru derularea cu success a acestui proiect ambițios, care este necesar de consolidat cu cât mai multe forțe și colaborare spornică pentru realizarea scopului comun.
Amintim că, un teren de tenis în aer liber va lua naștere la Oxentea, datorită entuziasmului unui agent economic. Inițiativa este susținută de administrația gimnaziului și conducerea raionului Dubăsari.
Costul proiectului se estimează la circa 1 milion de lei și după finisarea construcției va fi dat în gestiunea gimnaziului Oxentea. Proiectul dat va fi finanțat în totalmente de către agentul economic care a și venit cu inițiativa dată.


 
Tatiana GHERB,
Specialist principal

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Președintele raionului a convocat în regim de urgență o ședință de lucru în vederea implementării unui proiect investițional - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta