Harta site-ului
Ajutor
Președintele și Vicepreședinții raionului Dubăsari au fost aleși
Președintele și Vicepreședinții raionului Dubăsari au fost aleși

La data de 14 noiembrie 2019, Consilierii raionali din legislativul 2019 s-au întrunit în şedinţă extraordinară de lucru.  Pe ordinea de zi a ședinței au fost incluse două întrebări:
1. Cu privire la alegerea Președintelui raionului;
2. Cu privire la alegerea Vicepreședinților raionului.
 Ședința a fost prezidată de dl Vasile Batrîncea și asistată de secretariatul în componența: Izman Vlad, Gazea Nicolae și Bulat Victor.
Fracțiunea Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, pentru funcția de Președinte al raionului Dubăsari a propus candidatura dlui Grigore Filipov. Dl Filipov, la solicitarea parvenită din partea unor consilieri raionali, a prezentat programul de activitate pe care și-l propune spre implementare pe perioada mandatului. Astfel, în urma discuțiilor, în funcţia de Preşedinte al raionului Dubăsari a fost ales, cu votul a 17 consilieri raionali, dl Grigore Filipov.
Pe marginea celei de-a doua întrebări din ordinea de zi, dl Președinte al raionului a propus spre votare consilierilor raionali 2 candidați la funcția de Vicepreşedinte al raionului. Candidații desemnați la funcția dată au venit către Consilierii raionali cu o prezentare despre sine. Cu votul a 21 consilieri, dl Sergiu Grigoriev (PSRM), a fost numit vicepreşedinte pe domeniul social şi cu 19 voturi dl Dmitri Popa (ACUM), vicepreşedinte pe domeniul economic.
La ședință au fost prezenți 26 consilieri raionali din 27.
Marina LUPAȘCO,
Redactor-șef

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Președintele și Vicepreședinții raionului Dubăsari au fost aleși - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta