Harta site-ului
Ajutor
Postul teritorial de pompieri și salvatori Coșnița dotat cu echipament specializat
Postul teritorial de pompieri și salvatori Coșnița dotat cu echipament specializat

Pe data de 06 martie 2023 Postul  Teritorial de salvatori și pompieri (PTSP) Coșnița din cadrul Consiliului raional Dubăsari a primit în vizită pe  Președintele Asociației Obștești „HOLZKISTE- MOLDOVA”  dl Oleg Diordiev. În cadrul acestei întruniri de lucru, asociația a venit cu un suport pentru angajații, care își fac serviciul în cadrul postului dat. Datorită donației respective, pompierii s-au învrednicit de seturi de îmbrăcăminte specializată pentru pompieri. Amintim, că misiunea Postului teritorial de pompieri și salvatori Coșnița, este la datorie zi de zi, 24 de ore, pentru menținerea securității antiincendiare și ordinii publice în localitățile din platoul Coșnița.
În timpul  vizetei  dl Oleg Diordiev, Președintele Asociației Obștești ,HOLZKISTE- MOLDOVA” a facut cunoștință cu efectivul  PTSP Coșnița și activitatea acestuia, exprimându-și disponibilitatea pentru o colaborare fructuoasă pe viitor între AO,, HOLZKISTE- MOLDOVA ” și Consiliul raional Dubăsari.
Țin să menționez că PTSP Coșnița a fost fondat în anul 2012, la inițiativa administrației publice locale de nivelul I și II pentru cetățenii Republicii Moldova din localitățile Coșnița, Doroțcaia, Pohrebea, și Pîrîta, și alte intervenții la necesitate.
Președintele raionului Dubăsari Grigore Filipov aduce sincere mulțumiri dlui Oleg Diordiev, Președintelui Asoociației Obștești ,HOLZKISTE- MOLDOVA” pentru  colaborarea fructuoasă și dotarea PTSP Coșnița cu echipament specializat și  alte obiecte și aparate pentru intervenții la incendii, pentru intervenții promte și implicarea în siguranță a pompierilor. 
Veaceslav ȚANGA,
Specialist principal SASP

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Postul teritorial de pompieri și salvatori Coșnița dotat cu echipament specializat - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta