Harta site-ului
Ajutor
Pompierii, continuă lucrările de lichidare a consecințelor zăpezii.
Pompierii, continuă lucrările de lichidare a consecințelor zăpezii.

Colaboratorii Secției SE Dubăsari, a DSE mun.Chișinău au intervenit prompt la lucrările de tractare-deblocare a nămeţilor pe traseul Ustia-Molovata. Astfel, în procesul de lucru la deszăpezire, cît şi la defrișarea pomilor ce au blocat drumurile și alte lucrări de urgență au fost implicați 37 colaboratori ai SSE Dubăsari sub conducerea șefului secției maior s/salvare Zaharia Vasile. Președintele raionulu Dubăsari, d-ul Grigore Policinschi, a monitorizat și verificat personal lucrările efectuate de salvatori și pompieri. Cetățenii sunt rugați să apeleze la Secţia Situațiilor Excepționale Dubăsari, pentru a comunica toate problemele și situațiile dificile în care se află, dar și pentru a apela după ajutor.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Pompierii, continuă lucrările de lichidare a consecințelor zăpezii. - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta Cetățenii sunt rugați să apeleze linia verde a Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale - 022 78 50 32, pentru a comunica toate problemele și situațiile dificile în care se află, dar și pentru a apela după ajutor

descmeta Cetățenii sunt rugați să apeleze linia verde a Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale - 022 78 50 32, pentru a comunica toate problemele și situațiile dificile în care se află, dar și pentru a apela după ajutor.