Harta site-ului
Ajutor
Patrula de informare, a Inspectoratului de poliție și Secției situații excepționale, în acțiune!
Patrula de informare, a Inspectoratului de poliție și Secției situații excepționale, în acțiune!

La 5 iulie curent, angajaţii Secţiei securitate publică a Inspectoratului de poliţie Dubăsari, în comun cu angajaţii Secţiei situaţii excepţionale Dubăsari, în cadrul Campaniei  „Patrula de informare, în acțiune”!,  au organizat şi desfăşurat o activitate informativ-educativă cu copiii de la tabăra de odihnă ,,PRIETENIA” din comuna Coşniţa.
Copiii au fost familiarizați cu regulile de siguranță și conduită în tabără, la domiciliu cât şi în societate, pentru a preveni incidentele și situațiile de risc în perioada estivală.
Totodată, au asistat la prezentările angajaţilor Serviciului situaţii excepţionale și a dotărilor tehnice precum şi a demonstraţiilor de folosire a furtunului cu apă.
La activitate, au participat de asemenea şi campionii naţionali şi mondiali la kickboxing Boşcănean Igor şi Bucătaru Sergiu, ambii originari ai raionului Dubăsari, care şi-au împărtășit propria experiență și calea parcursă spre succes, precum și au promovat modul sănătos de viață în rândul copiilor. 
Olga ROTARU,
Inspectoratul de poliție Dubăsari

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Patrula de informare, a Inspectoratului de poliție și Secției situații excepționale, în acțiune! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta