Harta site-ului
Ajutor
Organizarea odihnei copiilor în sezonul estival 2018
Organizarea odihnei copiilor în sezonul estival 2018

Tabăra de odihnă pentru copii este o împărăție a amuzamentelor și distracțiilor, odihnei active și a unor excursii cognitive. Aici se adună toți acei care doresc să călătorească în Țara Minunilor. Desigur că acolo nimic nu se întâmplă fără o anumită ordine a lucrurilor, pentru  că chiar și cele mai interesante aventuri au nevoie să fie bine pregătite. De aceea odihna copiilor  reprezintă o adevărată valoare în educarea pentru petrecerea timpului liber. Reuşita oricărei activităţi umane depinde de proiectarea care o precede. Prin urmare planul de activitate al taberei este un important instrument de lucru care necesită să fie elaborat  după specificul, nevoile şi, nu în ultimul rând, după aşteptările copilului.
    La data de 19 iunie 2018 în incinta Consiliului raional  Dubăsari a avut loc seminarul „Organizarea odihnei de vară a copiilor și adolescenților în sezonul estival 2018” cu participarea educatorilor superiori și directorii din taberele de odihnă din raion. Seminarul a fost deschis de către doamna  Maria JIMBEI, vicepreședintele raionului, preşedintele Comisiei raionale pentru organizarea odihnei şi întremării sănătăţii copiilor în sezonul estival 2018. Dumneaei  a menţionat care este scopul seminarului de astăzi şi a reiterat responsabilitățile fiecărui participant la organizarea odihnei și întremării sănătății copiilor care vor beneficia de odihnă.
     În cadrul acestui seminar educatorii au fost instruiţi referitor la planificarea activităţilor în tabără, la  legislaţia organizării odihnei şi întremării copiilor  şi adolescenţilor în perioada estivală, la întocmirea corectă a documentaţiei cu privire la activitatea taberei precum şi la atenţionarea responsabilităţilor fiecărui educator de sănătatea şi securitatea copiilor în perioada estivală 2018.
    S-a evidenţiat că tabăra de vară este un prilej de a învăţa copiii să-şi administreze timpul corect și efectiv.
 
                                                                                        Tatiana IAVIȚA, specialist principal, metodist,
                                                                                         Direcția învățământ general Dubăsari

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Organizarea odihnei copiilor în sezonul estival 2018 - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta