Harta site-ului
Ajutor
Ore publice desfăşurate în Gimnaziul Ustia
Ore publice desfăşurate în Gimnaziul Ustia

Campania de comunicare ,,UE-RM, oportunități noi pentru tineri”, este deosebit de importantă, în special, în contextul situației curente din țară, când avem cu toții o fereastră de oportunitate pentru o reală schimbare. Elevii trebuie să învețe din experiențele tinerilor care au beneficiat deja de avantajele oferite de proiectele europene. Profesorii trebuie să cunoască și mai bine posibilitățile prin care pot avansa profesional și își pot ajuta elevii să capete încredere în forțele proprii și să se gândească la un viitor european pe care, împreună, îl putem construi aici, acasă”.
În Gimnaziul Ustia s-au desfăşurat ore publice, pe 05.11.19, doamna Maria Chirilov a petrecut ora demonstrativă la disciplina Dezvoltare personală cu tema: „Participarea schimbă tinerii. Vreau şi pot" în clasa a VIII-a. La data de 11.11.19, doamna Pavlov Valentina a petrecut ora demonstrativă la disciplina Educaţie civică cu tema: ,,Împărtășesc valorile europene - sunt European" în clasa a IX-a. 
Ambele profesoare au o inițiativă la care țin foarte mult, pentru că tinerii sunt o prioritate-cheie pentru Uniunea Europeană în Republica Moldova. Profesoarele au adus mai aproape de tineri informația și au oferit o viziune despre modul în care aceste oportunități pot fi utilizate în viața de zi cu zi - proiecte comunitare, mobilizare, activism civic, exemple de bune practici și povești de succes inedite.
Alisa BARBAROŞ,
Director-adjunct, Gimnaziul Ustia
 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Ore publice desfăşurate în Gimnaziul Ustia - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta