Harta site-ului
Ajutor
Odorizante pentru automobile fabricate în raionul Dubăsari
Odorizante pentru automobile fabricate în raionul Dubăsari

La data de 28 noiembrie curent, administratorul IP IARD, dna Galina Sandu împreună cu rezidentul incubatorului, dna Olga Vasilcenco, administrator al SRL “ELIT AROM”, au participat la cea de a XII-a Ediție a Conferinței Internaționale a IMM-urilor “Moldova Verde”, organizată de Ministerul Economiei și Infrastructurii, în parteneriat cu Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii.
În calitate de expozant, dna Olga Vasilcenco, a prezentat produsul companiei, care este fabricat în cadrul incubatorului, odorizantele pentru automobile pe baza uleiurilor esențiale naturale cu o gamă largă de arome, astfel promovând raionul Dubăsari.
Tehnologia de fabricare este unica în Moldova și constă în ambalarea compozitului de parfumuri naturale în fiolă specială prin utilizarea echipamentului special conceput pentru formarea – umplerea – etanșarea blisterului cu fiole.
Conferința Internațională a IMM-urilor este cel mai important eveniment dedicat sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii din Republica Moldova și constituie o platformă excelentă de dialog între reprezentanții autorităților publice centrale și sectorul privat.
Obiectivul evenimentului este alinierea mediului de afaceri la principiile unei economii verzi – prin adoptarea unui model responsabil de dezvoltare durabilă, cu utilizarea sustenabilă a resurselor rezervate generațiilor viitoare.
Tradițional, Conferința găzduiește două Concursuri Naționale dedicate mediului de afaceri: “Concursul Național Cel mai bun antreprenor din sectorul IMM”, organizat de Ministerul Economiei și Infrastructurii și Concursul Național „ IMM – Model Sustenabil de Responsabilitate Socială”, organizat de ODIMM.
Recunoaștem că economia verde va îmbunătăți și promova o creștere economică inclusivă, va favoriza inovarea și va oferi noi oportunități sectorului IMM prin îmbunătățirea abilităților noastre de a gestiona durabil resursele naturale existente.
Galina SANDU,
administrator, IP „Incubatorul de Afaceri Raionul Dubăsari”

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Odorizante pentru automobile fabricate în raionul Dubăsari - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta