Harta site-ului
Ajutor
Odihna copiilor în sezonul estival 2018
Odihna copiilor în sezonul estival 2018

Odihna de vară este activitatea dintre cele mai complexe şi atractive, fiind aşteptată cu nerăbdare şi curiozitate de către copii, reprezentând o adevărată valoare în educarea pentru petrecerea timpului liber. Este o experiență unică de independență, de noi prietenii și amintiri de neuitat pentru toată viața. Deaceea pregătirea pentru sezonul estival începe cu mult înainte de sosirea vacanței de vară.
            În acest context, la data de 24 aprilie 2018, Comisia raională pentru organizarea odihnei și întremării sănătății copiilor s-a întrunit într-o ședință de lucru unde președintele comisiei, dna Maria Jimbei, a adus la cunoștință prevederile Hotărârii Guvernului nr. 285 din 04 aprilie 2018 și Dispoziția președintelui raionului nr. 50-n din 18 aprilie 2018 „Cu privire la organizarea odihnei de vară a copiilor și adolescenților și măsurile de întremare a acestora în sezonul estival 2018”, după care s-a efectuat evaluarea  nivelului de pregătire a taberelor de odihnă din raion.
             În urma evaluării s-a constatat că taberele sunt gata pentru primirea copiilor. La șfârșitul lunii mai se va efectua evaluarea finală pentru a fi asigurați că sezonul estival se va desfășura la cel mai înalt nivel.
 
                                                                                                                      Tatiana IAVIȚA, specialist principal,                                                                                                                                 metodist, 
                                                                                                                       Direcția Învățământ General Dubăsari

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Odihna copiilor în sezonul estival 2018 - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta