Harta site-ului
Ajutor
O nouă vizită de lucru a vicepremierului pentru reintegrare în raionul Dubăsari
O nouă vizită de lucru a vicepremierului pentru reintegrare în raionul Dubăsari

Vicepremierul pentru reintegrare Oleg Serebrian a întreprins joi, 15 februarie 2024, o vizită de lucru în raionul Dubăsari. De data aceasta, vicepremierul împreună cu vicepreședintele raionlui responsabil de domeniul social, șefa-adjunctă a Oficiului teritorial Chișinău al Cancelariei de Stat s-au întâlnit cu primarii și reprezentații autorităților publice locale din satele Molovata și Oxentea și cu reprezentanții serviciilor desconcentrate din teritoriu.  
Scopul deplasării Vicepremierului a fost de a se documenta și familiariza cu privire la situația social-economică din localitățile raionului Dubăsari.
În cadrul discuțiilor, Vicepremierul a enunțat direcțiile prioritare de promovare a unor politici coerente în domeniul reintegrării țării și de continuare a suportului necesar pentru a depăși dificultățile existente în localitățile aflate în perimetrul Zonei de Securitate. 
În deplasarea sa la Molovata și Oxentea, Oleg Serebrian a vizitat instituțiile de învățământ preșcolare și gimnaziale, casele de cultură și bibliotecile publice locale, care prin intermediul Programului activităților de reintegrare a țării au beneficiat de alocații financiare pentru dotarea sediilor cu calculatoare, mobilier și echipamente educaționale. 
sursa:www.gov.md

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

O nouă vizită de lucru a vicepremierului pentru reintegrare în raionul Dubăsari - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta