Harta site-ului
Ajutor
O familie de cetățeni străini au depus jurământul de credință Republicii Moldova
O familie de cetățeni străini au depus jurământul de credință Republicii Moldova

În urma demersurilor parvenite din partea Agenției Servicii Publice a Republicii Moldova, la data de 26 ianuarie curent, în conformitate cu articolul 39 al Legii Nr 1024-XIV din 02.06.2000, cu privire la acordarea cetățeniei Republicii Moldova, în fața Președintelui raionului Dubăsari dl Grigore Filipov, cetățeanul Bespalenko Alexander, născut la 28.09.1964, cu viza de reședință în or. Grigoriopol și cetățeana Bespalenko Galina, născută la 18.06.1964 în s. Rojneatovka Ucraina, au depus jurământul de credință față de Republica Moldova.  Pentru dobândirea cetățeniei, în fața simbolurilor de stat, cetățenii străini au dat citire jurământului de credință: ,,jur să fiu cetățean devotat Republicii Moldova, să respect cu sfințenie Constituția și celelalte legi ale Republicii, să nu întreprind nici o acțiune care i-ar prejudicia interesele și integritatea teritorială”.
Dl Filipov, a felicitat cetățenii cu evenimentul dat dorindu-le sănătate și multe realizări frumoase în Republica Moldova. ,,Vă felicit cu acest eveniment frumos.  De astăzi ați devenit cetățeni ai țării noastre Republica Moldova. Vă îndemn să respectați legile acestei țării tradițiile și obiceiurile frumoase ce ne caracterizează”.
La eveniment de asemenea au participat secretarul Consiliului raional Dubăsari, dna Maria Jimbei, specialistul superior al Secției administrație și servicii pulice, dna Ana Berzan și specialistul superior din cadrul Aparatului președintelui dna Tatiana Țurcan.
Menționăm, că jurământul a fost organizat cu respectarea tuturor normelor privind prevenirea infectării cu COVID-19.
Marina LUPAȘCO, programator

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

O familie de cetățeni străini au depus jurământul de credință Republicii Moldova - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta