Harta site-ului
Ajutor
O călătorie de vis...
O călătorie de vis...

Un grup de copii din instituţiile preuniversitare din raionul Dubăsari au revenit, după o călătorie de vis, acasă. Timp de 10 zile s-au aflat 27 de copii şi doi educatori în tabăra "Tonus", regiunea Vladimir, raionul Sobinka. În discuţii cu elevii am aflat că pe parcursul aflării lor în tabără au fost organizate diverse activităţi cultural - sportive: concerte, spectacole, înscenări, teatralizări, excursii, discoteci, competiţii sportive, sesiuni foto şi alte activităţi care au dat farmec sejurului estival 2018.
Un moment de vârf pentru fiecare zi era ultima şedinţă care se încheia cu impresiile de zi prezentate de fiecare copil numită "СВЕЧКА" ("LUMÂNAREA"). La lumina unei mici lumânări copiii împărtăşeau impresiile pe care le-au avut pe parcursul fiecărei zile. Copiii s-au bucurat de multe excursii în oraşele Moscova, Vladimir, Sobinka.
Copiii şi-au făcut mulţi prieteni de care s-au despărţit cu greu. Impresiile copiilor în urma călătoriei sunt cele mai plăcute şi aceste impresii vor fi încă mult timp în amintirile de vis ale lor.
Aducem sincere mulţumiri tuturor organizatorilor acestei călătorii atât din partea raionului Dubăsari cât şi a organizatorilor din Federaţia Rusă. 

Violeta Nakai-Tolstenco,
şef Secţie politici educaţionale şi management economic,
Direcţia Învăţământ General Dubăsari

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

O călătorie de vis... - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta