Harta site-ului
Ajutor
Noi relaţii de prietenie între Dubăsari şi comunităţi din România
Noi relaţii de prietenie între Dubăsari şi comunităţi din România

În perioada 24 – 28 decembrie curent, Preşedintele raionului Dubăsari Grigore POLICINSCHI, în comun cu un grup de funcţionari din cadrul Aparatului Preşedintelui raionului, consilieri raionali şi primari din teritoriu, au efectuat o vizită de cunoaștere și informare în judeţul Neamţ. Delegaţia oficială a raionului Dubăsari s-a întîlnit cu autorităţile locale din oraşul Borsec şi comuna Ceahlău. Scopul acestor întîlniri a venit ca urmare a dorinței și interesului autorităţilor locale din Dubăsari de a stabili relații de prietenie și parteneriat în diverse domenii de activitate cu alte unități administrativ – teritoriale de peste hotarele ţării noastre.
În cadrul întîlnirilor, aleşii locali au făcut un schimb de informaţii asupra experienţei din domeniul administraţiei publice locale, educaţiei, economiei, infrastructurii, amenajarea teritoriului, posibilităţi de atragere a investiţiilor străine şi despre alte sfere de activitate. Ca rezultat, oficialii îşi propun pe viitor să îşi întărească relaţiile de prietenie şi au convenit că vor efectua vizite de cunoaştere reciproce în teritoriile administrate.
De asemenea, delegaţia noastră a avut posibilitatea să viziteze patrimoniul cultural al judeţului Neamţ, monumente arhitecturale de importanţă istorică, mănăstiri şi alte obiecte culturale.

Ecaterina RACOVEŢ,
şef Secţie

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Noi relaţii de prietenie între Dubăsari şi comunităţi din România - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta