Harta site-ului
Ajutor
Noi oportunităţi pentru abiturienţiii din Dubăsari
Noi oportunităţi pentru abiturienţiii din Dubăsari

Preşedintele raionului Dubăsari dl Grigore POLICINSCHI, la data de 20 aprilie, a avut o întrevedere cu dl Serghei NAZIUTA, prorectorul „Universităţii Prietenia Popoarelor” din Moscova (Российский Университет Дружбы Народов), care se află într-o vizită de lucru în raionul Dubăsari. Dl prorector a dorit să facă cunoştinţă cu raionul, instituţiile fondate de Consiliul raional, inclusiv a se informa despre activitatea ÎM „Centrul de odihnă pentru copii şi tineret Prietenia” din localitatea Coşniţa, care pînă în anii 90 a fost administrată de această instituţie.
Dl Serghei NAZIUTA a rămas plăcut surprins de amenajarea, infrastructura şi întreţinerea obiectelor publice vizitate din raion.
În cadrul discuţiilor, Preşedintele raionului a solicitat susţinerea conducerii universităţii în vederea admiterii şi alocării unor burse pentru tinerii absolvenţi din instituţiile de învăţămînt din raionul Dubăsari, la care dl NAZIUTA a menționat că este cointeresat ca tinerii din raionul Dubăsari să îşi facă studiile în cadrul universităţii, care mai păstrează amintiri plăcute de conlucrare cu locuitorii şi autorităţile publice din Moldova.  
La rândul său, prorectorul РУДН l-a invitat pe Preşedintele raionului Dubăsari de a efectua o vizită în cadrul universităţii, inclusiv a solicitat participarea unor colective artistice din regiune în cadrul manifestaţiilor cultural – educative, organizate de această instituţie superioară de învăţămînt din Federaţia Rusă.
Menţionăm că în cadrul universităţii РУДН îşi fac studiile reprezentanţi din peste 150 de ţări, inclusiv şi din Republica Moldova.
 
Ecaterina RACOVEŢ,
şef Secţie

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Noi oportunităţi pentru abiturienţiii din Dubăsari - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta