Harta site-ului
Ajutor
Mesajul președintelui raionului de Ziua salvatorului
Mesajul președintelui raionului de Ziua salvatorului

Instituită prin Hotărârea Guvernului Republicii Moldova, nr. 210 din 21.02.2002, ziua de 5 aprilie este un prilej semnificativ, atât ca conducători cât și ca cetățeni ai raionului Dubăsari să ne exprimăm recunoștința și respectul față de pompieri, care zi și noapte sunt la datorie.
Stimați angajați ai Secției Situații Excepționale Dubăsari, ai posturilor teritoriale, serviciilor și tuturor cetățenilor care poartă cu cinste profesia nobilă de salvator, cu ocazia marcării zilei profesionale vă adresez cele mai cordiale felicitări.
Profesia Dumneavoastră este una nobilă, respectată de societate. Activitatea pe care o depuneți zilnic întru crearea unui climat sigur și fără primejdii pentru oameni, vă expune în faţa riscurilor. Vreau  ca din numele Consiliului raional Dubăsari și al meu personal, să vă mulțumesc pentru pentru bărbăție şi abnegație la salvarea de vieţi omenești, devotamentul și sacrificiul de care dați dovadă pentru asigurarea protecţiei şi liniştii cetățenilor. Vă doresc sănătate,  curaj, vitejie, și să purtați în inimi triumful demnităţii, iar în gânduri – simţul responsabilităţii .  Credința să vă însoțească pretutindeni, iar împlinirea s-o întâlniți la fiecare pas. Vreau să le mulțumesc și familiilor dvoastră pentru susținerea și dragostea ce v-o poartă.
 Mult succes în viitoarele misiuni de salvare.
Cu înalt respect,
Președintele raionului Dubăsari,
Sergiu GRIGORIEV

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Mesajul președintelui raionului de Ziua salvatorului - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta