Harta site-ului
Ajutor
Mesajul președintelui raionului cu ocazia Zilei Salvatorului!
Mesajul președintelui raionului cu ocazia Zilei Salvatorului!

În fiecare an, la data de 5 aprilie marcăm sărbătoarea profesională “Ziua Salvatorului”.
Cu această ocazie, vin cu sincere felicitări pentru angajații Secției Situații Excepționale Dubăsari și a Serviciului intervenție și protecție civilă din cadrul Consiliului raional Dubăsari!
 
Stimați salvatori și pompieri,
mereu ați fost în prima linie, mereu implicați pentru a lichida consecințele situațiilor excepționale, dar și pentru acordarea asistenței necesare  medicilor și lucrătorilor medicali în lupta cu COVID. 
Voi sunteți acei care treceți prin clipe dificile, chiar uneori cu riscul pentru propria viață, dar mereu ați luptat pentru a reda speranța oamenilor la viață, chiar și atunci când aceasta pare cu nu mai există. 
Vă mulțumim pentru acțiunile pe care le asumați la îndeplinire, pentru misiunile de salvare realizate cu succes, că ați prevenit situații de risc și ați recuperat sinistrații din situații dificile. 
Vă rog sã primiți expresia deplinei aprecieri pentru toate eforturile pe care le depuneti în beneficiul comunitãții și cetățenilor din raionul Dubăsari, alãturi de sincere urãri de sãnãtate, putere de muncã și mult succes în toate misiunile pe care le veți îndeplini. Să reveniți mereu sănătoși acasă, la cei dragi și scumpi.
 
Cu stimă și respect,
Președintele raionului Dubăsari
Grigore FILIPOV

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Mesajul președintelui raionului cu ocazia Zilei Salvatorului! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta