Harta site-ului
Ajutor
Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei Profesionale a Lucrătorului din Sfera Protecției Sociale
Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei Profesionale a Lucrătorului din Sfera Protecției Sociale

Stimaţi lucrători din sfera protecţiei sociale a populaţiei,
 
A devenit o frumoasă tradiţie de a consemna anual, în a treia duminică a lunii septembrie, sărbătoarea  profesională.
În numele Direcției Asistență Socială, Protecție a Familiei și Copilului Dubăsari, adresăm, cu această ocazie, cele mai sincere urări de sănătate, pace şi prosperitate tuturor angajaţilor din domeniu.
Profundă recunoştinţă pentru dăruirea şi efortul deosebit depus în activitatea dumneavoastră, pentru competenţă profesională şi operativitate în ajutorarea persoanelor vulnerabile, pentru dragostea şi omenia cu care contribuiţi la soluţionarea problemelor stringente ale celor defavorizaţi. Apreciem înalt contribuția fiecarui angajat, admiram valorile pe care le întruchipați dedicîndu-vă exercitării uneia din cele mai nobile profesii – cea care are menirea să aducă o rază de lumină în casa fiecărei persoane ce necesită sprijin și ajutor. Dvs sunteți cei care deschideți poarta suferindului la fiecare chemare pe ploaie și pe vînt, pe arșită sau ninsoare, Dvs sunteți cei care ștergeți lacrima unui bătrîn uitat, cei care mîngîiați creștetul unui copil nefericit, cei care oferiți adăpost unui trecător necăjit, cei care veniți cu un sfat pentru o mamă disperată.
Pentru toate acestea, pentru devotament și onestitate, pentru omenie și spiritul de sacrificiu vă exprimăm gratitudinea și profunda recunoștință.
Vă doresc să vă înconjoare mereu dragostea apropiaţilor, respectul, fidelitatea colegilor şi recunoştinţa oamenilor, pentru binele cărora depuneţi atît de multe forţe sufleteşti.
Vă felicit cordial cu prilejul Zilei Profesionale.Vă doresc să aveți răbdare, să aveți tărie de caracter și tenacitate, perseverență și spirit de inițiativă.
La cît mai multe realizări frumoase!
                                                                                    
                              Cu deosebită considerațiune, DASPF DUBĂSARI

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei Profesionale a Lucrătorului din Sfera Protecției Sociale - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta