Harta site-ului
Ajutor
Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei lucrătorului din sfera protecției sociale a populației
Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei lucrătorului din sfera protecției sociale a populației

În fiecare an, în a treia duminică a lunii septembrie, deja de 20 de ani celebrăm sărbătoarea profesională „Ziua lucrătorului din sfera protecției sociale a populației”.
Stimați angajați ai Direcției asistență socială și protecția familiei, cetățeni care ați îndrăgit profesia de lucrător social, cu ocazia zilei profesionale Vă doresc sănătate și bunăstare. Fie ca protecția socială a populației să reprezinte și în continuare pentru Dvoastră o condiție prioritară pentru dezvoltarea umană și sporirea calității vieții.
Activitatea fiecăruia dintre Dvoastră ca lucrător social este o sarcină ce necesită multă responsabilitate, abnegație, dragoste și devotament. Rolul dvoastră în viața beneficiarilor este unul extrem de important și vital. Fie ca zâmbetul beneficiarilor Dvoastră să vă înzestreze cu încredere în ziua de mâine, să vă inspire dorința de a presta serviciile sociale și în continuare.
Sărbătoarea dată, constituie un bun prilej să Vă bucurați și să vă delectați cu aprecieri şi recunoștință din partea întregii societăți. Să primiți mulțumiri pentru eforturile pe care le depuneți zilnic, pentru a oferi oamenilor șansa la o viață mai bună, la o viață decentă.
Cu înaltă considerațiune,
Președintele raionului,
 Grigore FILIPOV

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
PTQEgIJBOA
2021-09-20 18:07:38
XfGVbljkF
MItKdsAC
2021-09-20 18:07:39
aQnHleZJbizuI
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei lucrătorului din sfera protecției sociale a populației - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta