Harta site-ului
Ajutor
Mesaj de felicitare cu prilejul Ultimului Sunet Școlar!
Mesaj de felicitare cu prilejul Ultimului Sunet Școlar!

Dragi elevi!
Stimaţi părinţi! Onoraţi pedagogi!
 

Iată că suntem pe ultimii pași ai anului școlar 2022-2023! Pentru fiecare dintre Dumneavoastră, cred că, acest moment de bilanț este încărcat de emoţii profunde, emoţii provocate de neliniştea despărţirilor și de prevestirea unor noi etape încă necunoscute. 
Dragi absolvenţi!Făcând acum o retrospectivă al timpului petrecut la școală, vă îndemnăm să luaţi cu voi tot ce aţi învăţat mai bun în aceşti ani. Să aveţi încredere în voi şi să fiţi convinşi că ceea ce aţi realizat până în acest moment înseamnă enorm pentru reuşita în viitoarea profesie, dar şi în viaţă: numai învăţând, muncind şi continuând să perseveraţi, veți ajunge să asigurați calitatea şi succesul.
Dragi elevi aveţi înainte un întreg anotimp de distracţii, lecturi, dialoguri, întâlniri, călătorii captivante. Nu pierdeţi nici o clipă din acest dar divin, astfel ca la 1 septembrie să reveniţi în bănci cu multe impresii, sănătoşi, inteligenţi și cu multă dorință de a învăța lucruri noi.
Dragi profesori, aceasta este ziua în care, tradiţional, Vă adresăm, cele mai sincere urări de bine, de sănătate şi de împlinire. Dumneavoastră sunteţi cei cu care, fiecare dintre noi, a început lecţia vieţii.
În spatele fiecărui om bogat sau sărac, celebru sau nu, se află un dascăl. Iar primul dascăl care ne sculptează caracterul şi sufletul este cu siguranță, învăţătorul. Dacă copii sunt buni, e meritul dumneavoastră. Vă mulțumim.
Vă dores tuturor o vacanță plăcută cu multe multe momente frumoase! Să ne auzim cu bine în Noul an școlar!


Cu mult respect,
Președintele raionului Dubăsari
Grigore FILIPOV


 

 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Mesaj de felicitare cu prilejul Ultimului Sunet Școlar! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta