Harta site-ului
Ajutor
Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei lucrătorului din sfera protecției sociale a populației!
Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei lucrătorului din sfera protecției sociale a populației!

Stimați colegi,
 

Tradițional, în fiecare an, în a treia duminică a lunii septembrie, celebrăm sărbătoarea profesională „Ziua lucrătorului din sfera protecției sociale a populației”. Cu acest prilej vă aduc sincere felicitări şi urări de bine tuturor celor care activați în acest domeniu.
Munca Dumneavoastră este mai mult decât o profesie, este o misiune nobilă, în folosul fiecărui om pe care îl ajutați: pensionari, persoane în etate care locuiesc singure, persoane cu handicap, refugiați, copii din familii defavorizate, orfani, persoane aflate sub tutelă sau curatelă, șomeri, etc. Totuși aveți o misiune dificilă care necesită multă răbdare, efort considerabil, dar și  căldură umană. În pofida tuturor greutăților cu care vă confruntați, sunteți gata să oferiți zilnic sprijin și consiliere, consultanță sau intervenție urgentă celor care necesită susținere.
Vă mulțumesc pentru munca Dumneavoastră de zi cu zi, pentru aportul adus la dezvoltarea serviciilor din sfera protecției sociale. Vă exprim recunoștință celor care și-au dedicat viața și cariera profesională pentru bunăstarea populației.
Vă doresc să vă bucurați mereu de respectul colegilor, de gratitudinea beneficiarilor și de dragostea și stima celor apropiați! 
Cu înaltă considerațiune,
Vladimir IZMAN
Vicepreședintele raionului Dubăsari

 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei lucrătorului din sfera protecției sociale a populației! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta