Harta site-ului
Ajutor
Mesaj de felicitare al Președintelui raionului Dubăsari pentru dl Valeriu GROSUL, Cetățean de Onoare al raionului, cu prilejul aniversării jubileului de 70 ani!
Mesaj de felicitare al Președintelui raionului Dubăsari pentru dl Valeriu GROSUL, Cetățean de Onoare al raionului, cu prilejul aniversării jubileului de 70 ani!

Multstimate domn Valeriu!

Cu prilejul frumosului jubileu de 70 ani de la naștere, Vă adresez cele mai sincere urări de sănătate, însoțite de profunde sentimente de respect și admirație față de calitățile deosebite pe care le demonstrați. Pe parcursul muncii îndelungate la cârma Școlii Sportive Specializate de tenis de masă din orașul Dubăsari, ați educat mai multe generații de elevi, promovând modul sănătos de viață în rândul tinerilor.  Ne bucurăm și ne mândrim de rezultatele remarcabile ale discipolilor dumneavoastră la competițiile sportive de nivel național și internațional.
De asemenea Titlul Onorific de Cetățean de Onoare al Raionului Dubăsari, numeroasele Distincții de Stat conferite dumneavoastră, ține în mod deosebit de implicarea Dumneavoastră în activitatea publică a raionului nostru!

Sper, că și în continuare, vom reuşi să educăm tânăra generaţie pentru un stil de viaţă sănătos, le vom cultiva spiritul de învingător, prietenie, respect şi excelenţă, le vom oferi toate condiţiile şi posibilităţile ca, împreună, să ne bucurăm  de succesele şi performanţele lor.
Fie ca în casa Dumneavoastră să domine dragostea, pacea, înţelegerea și compasiunea, Vă doresc un cer senin fără nori în calea de prosperitate și un viitor plin de succese, performanţe şi realizări considerabile.
  
Respect și admirație,
La Mulți Ani!

 
Cu stimă,
Grigore FILIPOV
Președintele raionului Dubăsari

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Mesaj de felicitare al Președintelui raionului Dubăsari pentru dl Valeriu GROSUL, Cetățean de Onoare al raionului, cu prilejul aniversării jubileului de 70 ani! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta