Harta site-ului
Ajutor
Mesaj de felicitare al Președintelui raionului cu ocazia Zilei Poliției Naționale
Mesaj de felicitare al Președintelui raionului cu ocazia Zilei Poliției Naționale

Stimaţi angajaţi și veterani ai Inspectoratului de poliție Dubăsari,

Ziua profesională a Poliţiei Naţionale, în Republica Moldova, o marcăm anual la data de 18 decembrie. Poliția  este una din instituțiile fundamentale ale statului de drept,  fără de care societatea noastră nu ar fi una atât de sigură. De aceea, această zi, este un bun prilej de a ne reafirma respectul pentru profesia de poliţist, conştienţi de faptul, că misiunea acestuia implică riscuri majore, punându-şi adesea viaţa în pericol pentru a ne apăra drepturile, libertăţile cetăţeneşti şi ordinea publică.
În numele Consiliului Raional Dubăsari şi al meu personal, Vă adresez cele mai sincere  felicitări, urări de bine şi realizări remarcabile întru prosperarea Republicii Moldova. Apreciem patriotismul, bărbăţia, omenia, devotamentul, înaltul profesionalism, atitudinea conştiincioasă şi spiritul de sacrificiu manifestat în munca Dumneavoastră de zi cu zi.
Vă urez tuturor multă sănătate, fericire, împliniri profesionale și personale. Să aveţi parte de multă putere de muncă, rezistență, pentru a răspunde cu promptitudine şi maximă eficienţă în orice situaţii, iar acțiunile Dumneavoastră să contribuie la conturarea imaginii pozitive a omului legii în fața cetățenilor, câștigându-vă frumosul titlu de prieten al comunități.
 
Cu respect,
Președintele raionului Dubăsari,
Grigore FILIPOV

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Mesaj de felicitare al Președintelui raionului cu ocazia Zilei Poliției Naționale - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta