Harta site-ului
Ajutor
Membrii Comisiei consultative de specialitate s-au întrunit în ședință
Membrii Comisiei consultative de specialitate s-au întrunit în ședință

Astăzi 27 decembrie, în incinta instituției Consiliului raional Dubăsari, conform planului de acțiuni, s-a desfășurat ședința comisiei consultative de specialitate. În cadrul ședinței au luat parte: Președintele raionului dl Grigore FILIPOV, Vicepreședintele de raion pe domeniul agrar și investiții dl Oleg SOLTAN, Secretarul Consiliului raional dna Maria JIMBEI, consilierii raionali, raportorii proiectelor de decizii, conducătorii subdiviziunilor CR, colaboratorii din cadrul acestora.
Din păcate, ședința Comisiei pentru problemele administrative, economie, buget și finanțe, planificată pentru azi ora 09.00 din lipsă de cvorum nu a avut loc, aceasta urmând să fie organizată mîine 28 decembrie.
Membrii Comisiei pentru protecţia mediului, amenajarea teritoriului şi infrastructurii (Preşedinte Driga Stefan) s-au întrunit conform planului în Sala mare de ședințe. Raportorii au făcut o prezentare succintă a proiectelor de decizie incluse în ordinea de zi pentru ședință, subliniind importanța adoptării acestora. Consilierii raionali prezenți în cadrul ședinței au venit cu propunerea de a include pe ordinea de zi, proiectul de decizie „Cu privire la unele modificări în Decizia Consiliului raional nr.5-15 din 26.12.2019”.
Ședința publică a fost organizată în conformitate cu Legea nr.239 din 13.12.2008 privind transparența în procesul decizional.
Tot odată, amintim că pentru ziua de mîine 28 decembrie, în  sala de şedinţe a Taberei de odihnă ,,Nistru” este anunțată pentru ora 10.00 ședința Comisiei pentru problemele administrative, economie, buget și finanțe și ședința Comisiei pentru problemele învăţământ, tineret, sport, protecţie socială şi sănătate publică.

 
Tatiana GHERB,
Specialist principal

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Membrii Comisiei consultative de specialitate s-au întrunit în ședință - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta