Harta site-ului
Ajutor
Mai mulți lucrători medicali menționați cu diplome de președintele raionului
Mai mulți lucrători medicali menționați cu diplome de președintele raionului

Anual, în a treia Duminică a lunii Iunie, în Republica Moldova este sărbătorită Ziua lucrătorului medical şi a farmacistului.
Cu acest prilej, Președintele raionului Dubăsari, dl Grigore FILIPOV, a venit cu un mesaj de felicitare pentru toţi lucrătorii medicali și farmaciști care activează în instituțiile medicale din raion.  Totodată, dl Filipov, din numele Consiliului raional Dubăsari și al său personal a înmânat diplome pentru activitatea prodigioasă, profesionalism și abnegație în domeniul ocrotirii sănătății populației și contribuție personală la dezvoltarea sistemului de sănătate.  De mențiunile date, s-au învrednicit medici, asistenți medicali, angajați ai IMSP Centrul de Sănătate Dubăsari (Maria CARA, Ludmila BORDIAN, Elena ȚÎGULEA), ai Secției Medicilor de Familie Coșnița (Tatiana BULAT, Dina TOPCHIN, Irina CHIRIȚA), ai Oficiilor medicilor de familie din Molovata Nouă (Eleonora GAȚCAN), Cocieri (Tatiana DANU), Pîrîta (Liliana PETICA, Vladimir VERLAN) și Ustia (Iulia Andreev). De asemenea pentru aportul considerabil acordat în tratarea și acordarea asistenței medicale locuitorilor dubăsareni cu diplome au fost menționate și Instituția Medico-Sanitară Publică Spitalul raional Criuleni cât și 2 colaboratori ai Unității Teritoriale Criuleni CSP Chișinău (Eugenia STOICA, Olga GHERCIU).
Ziua lucrătorului medical şi a farmacistului se sărbătoreşte în fiecare an, în a treia duminică a lunii iunie, fiind instituită prin decret prezidenţial în anul 1994.
Marina LUPAȘCO, programator

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Mai mulți lucrători medicali menționați cu diplome de președintele raionului - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta