Harta site-ului
Ajutor
Magia sărbătorilor de iarnă în raionul Dubăsari
Magia sărbătorilor de iarnă în raionul Dubăsari

Consiliul raional Dubăsari, în data de 19 decembrie 2018, a îmbrăcat mantia sărbătorilor de iarnă. Feeria sărbătorilor de iarnă i-a adunat pe toţi în faţa Consiliului raional, conducerea raionului, consilierii raionali şi funcţionarii publici, în comun cu tinerii, micuţi şi părinţi, bunici, sub numărătoarea inversă au aprins luminiţele ce vestesc sosirea Crăciunului şi Anului Nou, momente aşteptate cu mult entuziasm de toată lumea. Având în vedere că anul acesta se împlinesc 15 ani de activitate a Consiliului raional, teritoriul a fost amenajat pentru sărbătorile de iarnă cu totul deosebit faţă de anii precedenţi, cum au menţionat şi tinerii - a căpătat o atmosferă de poveste.
Pe lângă amalgamul de lumini aprinse, atmosfera de sărbătoare a fost îmbogăţită cu dansuri, colinde şi urături, care au răsunat datorită copiilor Şcolii de Arte şi picilor de la Grădiniţa nr. 2 din satul Coşniţa. Fericirea şi bucuria copiilor prezenţi a fost imensă datorită faptului că fiecare copil prezent la activitate a primit câte un cadou de Anul Nou din partea Consiliului raional.
Totodată, a fost lansată şi „Caravana de Crăciun” în raionul Dubăsari, care a adunat cadouri şi donaţii din partea consilierilor raionali, agenţilor economici din teritoriu şi oamenilor de bună credinţă care nu sunt indiferenţi de nevoile celor mai trişti ca noi.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Magia sărbătorilor de iarnă în raionul Dubăsari - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta