Harta site-ului
Ajutor
Magia sărbătorilor de iarnă în instituţiile preşcolare
Magia sărbătorilor de iarnă în instituţiile preşcolare

Magia sărbătorilor de iarnă  a cuprins copiii tuturor instituţiilor preşcolare din raionul Dubăsari. Începând cu data de 22 decembrie şi până la 30 decembrie, Moş Crăciun a poposit pe la grădiniţe cu sacul greu, umplut cu cadouri pentru micuţi, deoarece copilăria este cea mai frumoasă perioadă a vieţii, perioada basmelor, a darurilor şi magiei.
Drept răsplată aceştea au devenit adevăraţi actori, reclamatori şi vestiţi dansatori, demostrându-şi măiestria lui Moş Crăciun, dar şi bucurând sufletele părinţilor şi educatorilor. Haina magică a sărbătorilor a coborât şi peste părinţi motivându-i să-şi răsfoiască filele copilăriei prin ghicirea ghicitorilor, participare la diverse jocuri distractive precum şi parteneri la dansuri alături de odoraşii lor dragi.
Şi fiind la pragul unui Nou An vă spunem următoarele: Noul An se aşterne înaintea noastră ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Vă urăm să le scrieţi numai cu lucruri bune, împliniri şi fericire pentru ca la sfârşitul volumului să-l citiţi cu bucurie. Un An Nou FERICIT!

Natalia BACIOI,
 specialist principal DÎG

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Magia sărbătorilor de iarnă în instituţiile preşcolare - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta