Harta site-ului
Ajutor
Lunarul metodic desfăşurat în Liceul Teoretic Doroţcaia
Lunarul metodic desfăşurat în Liceul Teoretic Doroţcaia

Pe parcursul lunii martie, în cadrul LT Doroțcaia s-a desfășurat lunarul metodic, promovând inovația și schimbul de bune practici între cadre didactice. Comisia metodică "Matematică și Științe" în cadrul lunarului metodic, a desfăşurat două activități variate. Oră publică la disciplina fizică în clasa a VIII-a, cu tema: "Lucrul și puterea curentului electric”, profesoară Grigoriev Elena. În cadrul acestei lecții, elevii au explorat conceptele fundamentale legate de curentul electric prin intermediul unor experimente practice și discuții interactive, elevii au fost încurajați să gândească critic și să aplice teorie în rezolvarea problemelor practice.
De asemenea, a fost organizată și o activitate extrașcolară deosebit de interesantă pentru elevii clasei a X-a, victorină cu tema: "Apa este viață", profesoară Filipenco Tatiana. Scopul acestei victorine a fost de a stimula interesul elevilor pentru cunoașterea proprietăților apei și a importanței în viața cotidiană. Elevii au fost încurajați să colaboreze și să-și pună la încercare abilități în rezolvarea problemelor practice și în interpretarea datelor geografice și chimice legat de apă.
Aceste activități au demonstrat angajamentul continuu al școlii în promovarea educației interactive și a explorării practice, încurajând elevii să-și dezvolte abilitățile critice și să își aprofundeze cunoștințele în domeniul științific.

 Elena GRIGORIEV, profesoară de fizică şi chimie din Liceul Teoretic Doroţcaia

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Lunarul metodic desfăşurat în Liceul Teoretic Doroţcaia - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta